top of page

Skincare voor vrouwen.Redenen om voor een bepaald merk te kiezen?

Waarom ik gekozen heb om voor 2 merken te gaan en welke merken heb ik dan gekozen?

(skincare voor vrouwen)


Allereerst wil ik benadrukken dat ik heel wat huidproblemen gehad heb gedurende mijn jeugd en ik nu op mijn 50+ nog steeds heel voorzichtig moet zijn in mijn keuze hieromtrent.

Ik heb een heel gevoelige huid , een exema huid en ik heb rond mijn pubertijd zelfs een acute aanval gehad die heel mijn gezicht zodoende had aangevallen dat ik niet meer naar buiten kon gaan. Het leek net 3de graad verbranding.


Resultaat : een hoop cortisone smeersels die ervoor gezorgd hebben dat mijn huid heel dun geworden is. Gelukkig wel geen aanvallen meer gehad in het gezicht.


Helaas is van cortisone crème afgeraken niet zo simpel, je huid gaat dan afkicken waardoor je hevige reacties kan krijgen. En ik had dit jaren gesmeerd!! De zoektocht naar goede alternatieven die mijn huid dan ook de nodige zorg zouden geven is een jarenlange zoektocht geweest voor mij.


Ik had toen ook nog helemaal niet de knowledge die ik nu heb.


Toen ik actief werd in de beauty sector kwam ik dan ook uiteraard meerdere merken tegen, elk met hun goede en minder goede kanten. Of het was de prijs of het was de samenstelling van de producten , het was nooit perfect voor mij. Dus ik bleef kiezen voor safe en wat ik kende.


En toen viel ik op Dr Irena Eris. Een Pools merk. (Jarenlang werden beauytyproducten gedomineerd door Franse en Amerikaanse merken)


Irena Eris, dokter in farmaceutica en afgestudeerd aan de Humboldt Universiteit in Berlijn, creëerde in 1983 een cosmetica bedrijf. Dr Irena Eris company is gegroeid uit dromen, passie en hard werken. In 2012 werd Dr Irena Eris als enig Pools, niet-Frans cosmetica bedrijf lid van het alom bekende Comité Colbert – een Franse organisatie voor luxe merken met maar liefst 75 prestigieuze, internationale merken zoals Inter Alia, Boucheron, Cartier, Chanel, Dior, Hermès, Hotel Ritz, Louis Vuitton of Veuve Clicquot.Bovendien is dit merk 99 % natuurlijk, dan heb je mijn aandacht! Testen dus en met succes!


Waarom kies ik voor Dr. Irena Eris? En vooral ook waarom beveel ik iedereen aan deze te testen?

 • Voor elke huid, ongeacht de leeftijd

 • In een handige, mooie, luxueuze glazen pot

 • Geeft een diepe verzorging en hydratatie aan de huid

 • Exclusief, betaalbaar merk (de producten zijn ontzettend duurzaam)

 • Maakt de huid terug vitaal en verjongt de huid

 • Beschermt de huid tegen externe factoren

 • geen reacties !


Waarom dan nog voor een tweede merk gaan hoor ik je al denken?


Omdat mijn gevoelige huid nog net iets meer nodig heeft door temperatuurverschillen, zomer, winter. Je huid reageert en kan dus wel een extraatje gebruiken.


Ik combineer dus de 2 merken. En bovendien geeft me dit ook de mogelijkheid om al wie met extreme gevoeligheid te kampen heeft een breed assortiment aan te kunnen bieden.


Ik ben dan ook als een blok gevallen voor de Courtin producten, die 100 % natuurlijk zijn en op basis van pure tea tree olie. (tea tree is een natuurlijke ontstekingsremmer)


Het skincare assortiment van Courtin is met name geschikt voor de huid die speciale aandacht nodig heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de huid met acné of eczeem. Perfect dus !


Voordelen :


 • Betaalbaar en duurzaam.

 • Groot assortiment voor de huid, voeten en zelfs je hoofdhuid

 • 100 % natuurlijk

 • Geen reacties! (al raad ik altijd aan eerst op een stukje huid aan de pols te testen)


Vraag hier je gratis staal (vermeld van welk merk je een tester wenst!)9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page