top of page

Bb Cream of foundation? make-up tips voor beginners

Na een primer kun je als je dat wilt aan de slag met een foundation en/of een BB-cream.


BB-creams zijn getinte dagcrèmes die een subtiel, maar toch egaal resultaat kunnen geven. Als je meer dekking wilt, dan kies je voor een foundation.Je hebt foundations in vloeibare vorm, maar ook als (mineraal) poeder. Dit is een persoonlijke keuze. Ze bestaan in losse poeders en compacte poeders. Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar de losse poeders.

Je kunt dit met je vingers, een beautyblender of een borstel aanbrengen. Beautyblenders zijn sponsjes waarmee je de foundation aan kunt brengen. Ik breng zelf ook mijn foundation aan met een Kabuki en mijn bb Cream meestal met de vingers.Kabuki
Kabuki


Volg mijn blog voor meer make-up tips voor beginners26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page